Rigging stunts & Technical

Stunt rigging

Uit een rijdende trein springen of na een achtervolging 20 meter vanaf een dakrand naar beneden vallen, deze spannende scènes die je vaak in films ziet creëert Movie Stunts allemaal! Onze stuntmensen en objecten hangen aan kabels, die achteraf worden weggewerkt. Beveiliging speelt daarbij een belangrijke rol. Denk aan een cast en crew, die op een hoge berg draaien of op het dak van een hoog gebouw. Iedereen moet altijd 100 procent zichtbaar of onzichtbaar beveiligd worden. Met onze ervaring kunnen we absolute veiligheid garanderen én zorgen we ervoor dat elk gewenst effect bereikt wordt.

Eigen materiaal

Movie Stunts beschikt over zeer veel eigen rigging materiaal en apparaten om al uw wensen te verwezenlijken op onze trainingslocaties. In ons eigen rigging centrum kunnen we een volledige preview maken voor uw project, waarbij we de vliegbewegingen demonstreren en de performers het nodige vertrouwen in de harnassen geven.

Technical engineering

Movie Stunts International heeft eigen technische voorzieningen om het onmogelijke toch mogelijk te maken. Of het nu gaat om het lassen van een Pipe Ramp of het ontwerpen van een gecompliceerde rig Movie Stunts International ontwerpt, maakt en voert uit.

Webben wij expertise nodig van derden, dan heeft Movie Stunts International uitstekende contacten in de maakindustrie om samen tot een fenomenaal resultaat te komen.

Rigging en wirework

Rigging en wirework zijn bijna niet meer weg te denken uit de filmwereld. Elke film heeft bijna een of meerdere scènes met kabels. De mogelijkheden zijn eindeloos. Enkele voorbeelden:

N

Een acteur die wegvliegt van een ontploffing

N

Een superheld die iemand slaat, die daarna meters achteruit vliegt

N

Een acteur die van drie hoog springt en zonder problemen wegwandelt

N

Een vliegende superheld

Wilt u rigging stunts inzetten?

Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij koppelen de juiste stuntman of stuntvrouw aan de door u gewenste rigging stunt.