Edward van Tongeren

Snel en uniek

Edward is begonnen als stuntman binnen een show stuntteam. Hier heeft hij veel geleerd en routine opgebouwd. Waar de meeste van zijn film collega’s drie auto’s per jaar over de kop gooide deed Edward dit soms zes keer op een zaterdag. Ook op het gebied van vuurstunts en extreme stunts heeft Edward veel ervaring opgedaan. Zo stond hij ooit op een auto, die met hoge snelheid op een trailer afreed. Het dak van de auto, dat geprept was, werd gescalpeerd, Edward sprong omhoog en landde in de nieuwe cabrio. Edward is de enige stuntman ter wereld die deze stunt meer dan een keer heeft uitgevoerd.

Veelzijdig stuntteam

Vanuit Movie Stunts International, met name actief in België en Nederland, neemt Edward een vast stuntteam van stuntmannen en -vrouwen mee met ieder hun eigen specialisatie. Of het nu gaat om autostunts, gevecht stunts, vuurstunts, aerial stunts of rigging stunts met veel hoogten en kabels, u bent altijd verzekerd van de beste stuntpersoon voor uw gewenste stunt. Ook mensen die werkzaam zijn geweest bij specialistische eenheden binnen Defensie of trainingen hebben verzorgd bij de politie.

Wilt u graag een stuntman of stuntvrouw inhuren?

Neem dan contact op. Wij helpen u aan de juiste stuntpersoon voor uw gewenste stunt. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.