Partners

Easydrift

Het Easydrift Driver Training Systeem (D.T.S.) is compleet nieuw en revolutionair. Het gepatenteerde Easydrift systeem is gemaakt van speciaal ontworpen nylon ringen die om de wielen van een voertuig heen gaan. Hierdoor zal er op normale ondergrond minder grip ontstaan waardoor dit product uitermate geschikt is voor om voor film opnames met bijna iedere auto de meest waanzinige moves uit te voeren op lage snelheid. Lage snelheid betekent meer controle, veiliger en makkelijker voor de rest van de crew. Onze stuntrijders zijn getraind om te werken met dit systeem.

Wicked Lasers

Wicked FX staat voor gespecialiseerde special effects voor film, studio of events. Ook voor custom-effects ben je aan het goede adres.
Van explosies en bullet-hits tot regen en sneeuw, we got you covered! Ons team van jonge en enthousiaste professionals zorgen ervoor dat je productie wordt voorzien van de beste oplossingen om het gewenste resultaat te behalen. Uiteraard werken wij volgens alle (veiligheids)normen en adviseren we graag in de mogelijkheden en uitvoering van de speciale effecten.

Endorfine Producties

Filmopnames? Commercial draaien? Videoclip opnemen?

Het kan allemaal in de turnkey greenscreen limbo studio van Endorfine Production Eén van de grootste greenkey studio’s in Nederland. Centraal gelegen, slechts 40 kilometer van hartje Amsterdam. Uiteraard is de studio voorzien van limbowanden. De basis uitlichting hangt altijd klaar.

Wij beschikken over een prachtige greenkey studio met voldoende GRATIS parkeerplaatsen. Effectief vloeroppervlak groen is 144 M². In totaal bedraagt het studio vloeroppervlak
ca. 205 M² !

Regelmatig maken wij gebruik van de faciliteiten van Endorfine voor onze trainingen.

Wilt u graag een stuntman of stuntvrouw inhuren?

Neem dan contact op. Wij helpen u aan de juiste stuntpersoon voor uw gewenste stunt. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.