Movie Stunts

Movie Stunts International bestaat uit een vast stuntteam van stuntmannen – en stuntvrouwen – , voornamelijk actief in België en Nederland, met ieder zijn eigen specialisatie. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de beste stuntman of -vrouw op zijn/haar vakgebied, of het nu gaat om een autoaanrijding, filmgevecht, val van een gebouw, persoon in de brand, rigging of aerial stunts. Onze specialiteit ligt in autostunts, gevecht stunts en vuurstunts, met veel hoogten en kabels. Ook kunnen wij mensen leveren die werkzaam zijn geweest bij specialistische eenheden binnen Defensie of trainingen hebben verzorgd bij de politie. Wij doen alles binnen de Nederlandse wetgeving, beschikken over een goede WA-verzekering en stellen veiligheid altijd voorop. Voor stunt benodigdheden beschikken wij over de juiste contacten om u hiermee te helpen.

blaze stunts edward van tongeren

Edward van Tongeren

Edward van Tongeren is al 20 jaar een doorgewinterde stuntman met ruime ervaring in film-  commercial- en televisiestunts. Hoewel hij zijn hand niet meer omdraait voor een auto over de kop laten gaan of vlam vatten, ervaart hij nog altijd die heerlijke, gezonde spanning. Omdat hij ook veel in het buitenland heeft gewerkt, waaronder Moskou, Denemarken en het Midden-Oosten, beschikt hij over interessante connecties met buitenlandse stuntteams, stuntbedrijven, stuntcoördinatoren. Tijdens zijn studie Media Entertainment Management maakte hij al kennis met het stuntvak, dat hij leerde bij diverse stuntcoördinatoren.

Wilt u graag een stuntman of stuntvrouw inhuren?

Neem dan contact op. Wij helpen u aan de juiste stuntpersoon voor uw gewenste stunt. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.