Auto- en motor stunts

Spectaculaire auto & motorstunts
voor film, tv en commercial

Movie Stunts International creëert spectaculaire autostunts voor film, commercial en tv. Wij zijn vooral actief in Nederland en België. Ons stuntteam beschikt over stuntmannen en stuntvrouwen die gespecialiseerd zijn in de adembenemendste auto & motor stunts. Het zal je verbazen waar wij auto’s en motoren allemaal toe kunnen bewegen, sensationeel maar altijd veilig. Een voertuig te water laten gaan, een crash in scène zetten of een auto over de kop gooien, het is ons dagelijkse werk. Wij zetten creatief de actiescènes uit uw filmscript om in stunts op maat, perfect toegesneden op het verhaal.

U kunt voertuigstunts ook uitstekend combineren met bijvoorbeeld vuurstunts, samenvloeiend in de actiescène. Wij doen voornamelijk voertuigstunts voor film, commercial en tv.

Populaire auto & motorstunts

Stunts die wij veel uitvoeren zijn:

R

Driften

R

Slippen

R

Voertuig te water laten gaan

R

Voertuig over de kop gooien

R

Crash in scène zetten

R

Voertuig achtervolgingen

Enkele technieken

90 handbrake turn

De auto komt aangereden en draait een snelle bocht naar links of rechts waarbij de achterkant van de auto slipt in de bocht.

180 turn

De auto komt aangereden en draait een halve slag rond zijn as om achteruit verder te rijden.

180 J turn

De auto komt achterwaarts aangereden en draait ineens slippend een halve slag rond zijn as om vooruit verder te rijden.

Wilt u autostunts inzetten?

Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij koppelen de juiste stuntman of stuntvrouw aan de door u gewenste auto stunt.