Nieuws

 

Uitgebreide mogelijkheden

Voor ieder budget

R

Goed verzekerd

Uitstekende WA-verzekering

Expert in stunt coördinatie

& gevechtschoreografie

+31 650492135

Bel ons voor alle mogelijkheden

Oekraïne next top modellen hangen aan de molen

Toen het programma Oekraïne next top model van EndemolShine een bezoek bracht aan Nederland leek het hen een leuk idee om de modellen kennis te laten maken met het Nederlandse landschap. Ofwel een fotoshoot waarbij de modellen de poses aannamen aan de draaiende wieken van een molen.

Uiteraard moest deze stunt volledig veilig gebeuren maar daarnaast moesten de modellen ook volledige bewegingsvrijheid hebben. Een uitdagende opdracht. Hoewel de modellen deze stunt super spannend vonden is het een schitterende fotoschoot geworden.

We hebben er bewust voor gekozen de wieken met mankracht te laten draaien om volledige controle te hebben over de wieken, De molen had een rem waarmee we de wieken op elk moment konden laten stoppen. De wieken hadden stalen binten en als harnas gebruikten we Climbsuitra.

Online campagne voor Burger Kings Nederland

Een paar weken geleden hebben we geholpen met een foto- en online videocampagne voor Burger King Nederland. het was een wervingscampagne. We werden gevraagd om een ​​aantal stuntmensen en medewerkers van de Burger King in brand te steken. De knipperende vlammen en ander brandend object zijn ook opgevangen. Laura Parijs Edward van TongerenSeneddy Fritschy made by SuperRebel.com® | Creative Agency for Brave Brands #commercials #cinematography #stunts

Redbad trailer is uit

Movie Stunts BV heeft een aantal stunts mogen verzorgen voor de nieuwe spektakel film van Roel Reiné , onder andere bekend van Hard Target 2, Michiel de ruyter en Inhumans.

Voor de film moeten we nog even wachten, deze komt uit in de zomer van 2018 maar hier alvast de trailer

Wilt u een stuntman inhuren bij Movie Stunts Nederland?

Neem dan gerust contact op. In een vrijblijvend gesprek met een stuntcoördinator bespreken wij graag met u de mogelijkheden.